Kaverille Kanssa-kampanja

Kaverille Kanssa-kampanja-tienaa 50 euroa! 

FLOYlla on nyt käynnissä kaverille kanssa-kampanja, jonka avulla voit tienata 50 euroa FLOY-bonusta suosittelemalla palvelua kaverillesi.

Kun kaverisi rekisteröityy FLOYlle suosituksesi kautta ja aloittaa kevytyrittäjyyden, saat 50 euron FLOY-bonuksen käytettäväksi esimerkiksi palvelumaksuihin.

Eli jos tunnet jonkun, joka harkitsee kevytyrittäjyyttä, voit hyötyä tästä kampanjasta suosittelemalla FLOY kevytyrittäjäpalvelua.

Tämä on win-win-tilanne, sillä voit auttaa kaveriasi aloittamaan kevytyrittäjyyden helposti ja nopeasti samalla kun tienaat itsellesi FLOY-bonusta.

Käy lukemassa lisää kevytyrittämisestä ja kenelle se sopii: Kenelle kevytyrittäjyys sopii? | FLOY.fi

 

Näin helppoa se on: 

Kirjaudu sisään FLOY-tilillesi, etusivulta löydät painikkeen jossa lukee KUTSU KAVERI.

Klikkaa KUTSU KAVERI-painiketta, jotta pääset jakamaan linkin kaverillesi ja pyytämään hänet rekisteröitymään FLOY kevytyrittäjäpalveluun. Linkkiä voit jakaa niin monelle ystävälle kun haluat. 

 

Ehdot: 

Pyydä ystävääsi rekisteröitymään käyttäjäksi linkin kautta. Heti kun hän veloittaa ensimmäisen kerran rekisteröinnin jälkeen ja laskutettava summa on vähintään 300 €, saat molemmat FLOY-Bonusta 50 € tilisi lompakkoon. Sitä voidaan käyttää palvelumaksuihimme. Huomaa, että vain linkin kautta rekisteröityneet käyttäjät ovat oikeutettuja FLOY-bonukseen. Jokainen rekisteröitynyt ystävä saa saman edun. Voit siis suositella palveluamme useille ystäville ja saada lisää FLOY-bonusta lompakkoosi.

Liity meidän palveluun: 

Etkö vielä ole FLOY kevytyrittäjäpalvelun käyttäjä? Ei se mitään! Rekisteröityminen meidän palveluun on nopeaa ja helppoa! Kun olet täyttänyt kaikki tarvitut tiedot rekisteröitymislomakkeeseen pääset jakamaan KUTSU KAVERI koodia ystävillesi!

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

 

Tarvitko ideoita kevytyrittämisen aloittamiseksi? Ohessa muutama toimiala, joka voisi sinua kiinnostaa!

Valokuvaus: Valokuvaajat- Laskuta työstäsi FLOY kevytyrittäjänä!

Kauneudenhoito: Kauneudenhoito ja kevytyrittäjyys I FLOY.fi -kevytyrittäjä

Siivousala: Siivous kevytyrittäjä I Kevytyrittäjyys siivousalalla (floy.fi)

Opiskelijat: Opiskelijat | FLOY.fi- Kevytyrittäjäpalvelu

FLOY on ylpeästi mukana Uusi työ ry:n toiminnassa ja on sitoutunut toimimaan toimialan eettisten sääntöjen mukaisesti Uusi työ ry – Uusi työ ry (uusityo.fi

HAE