Kergettevõtlus - kõik algab kergelt ideest

Kevytyrittäjyys ei ole pilviin kurkottamista vaan yrittämiseen ryhtyminen sujuu helposti. Työllistä itsesi, olet sitten rakennusalalla, toimistohommissa tai vaikkapa blogaajana. Tee töitä yrittäjänä osa-aikaisesti tai vakituisesti. Tai kokeile millaista yrittäjän elämä ja arki on. Kevytyrittäjyys on tapa saada alkupotku yrittäjyyteen!

kevytyrittäjyys
kevytyrittäjyys
kevytyrittäjyys

Alusta kohe!

Liitumine on tasuta.

1 REGISTREERU

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnukset laskutuspalveluumme ja kevytyrittäjän starttipaketin.

3 SAADA HÜVITIST

FLOY laskutuspalvelu huolehtii kaikista lainmukaisista ilmoitus- ja maksuvelvoitteista ja tilittää laskun nettomaksun asiakkaan tilille. FLOY:n kanssa toimiessa olet aina vakuutettu tapaturman varalta.

Tietokoneella

2 LUO LASKU

Tee työ ja lähetä lasku asiakkaallesi. Et tarvitse toiminimeä, etkä y-tunnusta ja voit unohtaa kirjanpidon tilinpäätöksineen.

Laskuta ilman yritystä

Voit aloittaa heti yrittäjämäisen työskentelyn kevytyrittäjänä tai laskuttaa ilman yritystä satunnaisia laskuja  kauttamme ilman yrityksen tuomia velvollisuuksia. Tee mitä parhaiten osaat ja jätä muu FLOY:n huoleksi. Kevytyrittäjyys on helppoa ja riskitöntä. 

Palkkalaskuri

Summasta vähennetään veroprosenttisi, FLOY komissio, sekä vapaaehtoiset ja pakolliset vakuutukset (tapaturma-, vastuu-, sairasvakuutus)

Sinulle jää käteen kulujen jälkeen

774,40

kevytyrittäjyys

MINÄ
ONNISTUIN

KEvytyrittäjyys on Lauran valinta

“Markkinointikulut, materiaalikustannukset ja muut juoksevat menot menevät FLOY:n kautta, ja niistä saa verotusta varten kätevän koosteen. FLOY:ssa vakuutti myös se, että komissio on pieni ja että myös rakennusalalla tarvittavat vastuuvakuutukset ja työkorttikoulutukset hoituvat sen kautta.”

Artesaani Laura Peltola

FLOY LASKUTUSPALVELU KEVYTYRITTÄJÄLLE

Kergettevõtlus sobib kõigile, kes soovivad esitada tehtud töö eest arveid ilma ettevõttega kaasnevate kohustustega. Hakka kergettevõtjaks. Tee seda, mida Sa kõige paremini oskad ja las FLOY hoolitseb ülejäänu eest.

kevytyrittäjyys

Maksa töö eest arvega

Kui töö jaoks on olemas tegija, võib kasutada töösuhte asemel töötasu maksmiseks arveldusteenust. Selline lahendus sobib suurepäraselt ka ühekordseteks tööotsadeks. Heaks küljeks on see, et töö tellija ülesandeks on ainult arve tasumine kokkulepitud töö eest. Ja see on kõik. Töö tegija teeb lepingus sätestatud töö valmis ja esitab arve FLOY arveldusteenuse kaudu. FLOY vastutab kogu paberimajanduse eest: töötajate kindlustamine (ka vastutuskindlustus), maksud, sotsiaalkindlustusmaksed ja töötasu maksmine.

 

Kergettevõtlus muudab töö tellimise paindlikuks ning ühelgi osapoolel ei ole vaja raisata oma aega ja energiat ebavajaliku bürokraatia peale. Töö saab tehtud ja riigile maksud tasutud. FLOY arveldusteenus hoolitseb selle eest, et kõik sujuks kiiresti ja seaduspäraselt.

MINÄ
ONNISTUIN

Kevytyrittäjyys sopii Terolle

“Vaikka minulla on yhteiskumppaneita tulee välillä tilanteita, joissa tarvitsen kohteeseen tilapäistä aputyövoimaa. FLOY laskutuspalvelun kautta voin helposti hoitaa lisää käsiä tilapäiseen työvoiman tarpeeseen. Palveluideni kysyntä on jossain määrin kausiluontoista, joten kevytyrittäjyys on ollut minulle sopiva ratkaisu.
FLOY on luotettava yhteistyökumppani se antaa minulle turvaa mm. tilaajavastuuasioissa.”

Metsuri Tero Kupariharju