Мини-предпринимательство - kaikki lähtee kevyesti ideasta

Kevytyrittäjyys ei ole pilviin kurkottamista vaan yrittämiseen ryhtyminen sujuu helposti. Työllistä itsesi, olet sitten rakennusalalla, toimistohommissa tai vaikkapa blogaajana. Tee töitä yrittäjänä osa-aikaisesti tai vakituisesti. Tai kokeile millaista yrittäjän elämä ja arki on. Kevytyrittäjyys on tapa saada alkupotku yrittäjyyteen!

kevytyrittäjyys
kevytyrittäjyys
kevytyrittäjyys

ALOITA HETI!

Liittyminen on ilmaista.

1 REKISTERÖIDY

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttäjätunnukset laskutuspalveluumme ja kevytyrittäjän starttipaketin.

3 SAA KORVAUS

FLOY laskutuspalvelu huolehtii kaikista lainmukaisista ilmoitus- ja maksuvelvoitteista ja tilittää laskun nettomaksun asiakkaan tilille. FLOY:n kanssa toimiessa olet aina vakuutettu tapaturman varalta.

Tietokoneella

2 LUO LASKU

Tee työ ja lähetä lasku asiakkaallesi. Et tarvitse toiminimeä, etkä y-tunnusta ja voit unohtaa kirjanpidon tilinpäätöksineen.

Laskuta ilman yritystä

Voit aloittaa heti yrittäjämäisen työskentelyn kevytyrittäjänä tai laskuttaa ilman yritystä satunnaisia laskuja  kauttamme ilman yrityksen tuomia velvollisuuksia. Tee mitä parhaiten osaat ja jätä muu FLOY:n huoleksi. Kevytyrittäjyys on helppoa ja riskitöntä. 

Счетчик зарплаты

Summasta vähennetään veroprosenttisi, FLOY komissio, sekä vapaaehtoiset ja pakolliset vakuutukset (tapaturma-, vastuu-, sairasvakuutus)

Sinulle jää käteen kulujen jälkeen

774,40

kevytyrittäjyys

MINÄ
ONNISTUIN

KEvytyrittäjyys on Lauran valinta

«Markkinointikulut, materiaalikustannukset ja muut juoksevat menot menevät FLOY:n kautta, ja niistä saa verotusta varten kätevän koosteen. FLOY:ssa vakuutti myös se, että komissio on pieni ja että myös rakennusalalla tarvittavat vastuuvakuutukset ja työkorttikoulutukset hoituvat sen kautta.»

Artesaani Laura Peltola

FLOY LASKUTUSPALVELU KEVYTYRITTÄJÄLLE

Мини-предпринимательство подходит всем, кто хочет выставлять счета за свои услуги без необходимости выполнять все обязанности предпринимателя. Станьте мини-предпринимателем. Делайте то, что вы лучше всего умеете, и дайте FLOY позаботиться обо всем остальном.

kevytyrittäjyys

Оплатите работу по обычному счету

Когда для работы есть исполнитель, оплатить труд которого можно, воспользовавшись сервисом для выставления счетов вместо составления рабочего договора. Это прекрасно подходит и для оплаты разовых работ. Плюсом сервиса является то, что заказчику нужно только оплатить счет за проделанную работу. И это всё. Исполнитель выполняет работу, оговоренную в заказе, и выставляет счет через сервис FLOY. Предприятие FLOY берет на себя оформление всех необходимых документов, страхование работника (в том числе страхование ответственности), выплату налогов, социальных отчислений и оплачивает вознаграждение за работу.

Мини-предпринимательство повышает гибкость выполнения работы и экономит время и энергию, уходящие на никому не нужную бюрократию. Работа выполнена, и государство при этом получает свои налоги. Сервис по выставлению счетов FLOY заботится о том, чтобы все функционировало быстро и законно.

MINÄ
ONNISTUIN

Kevytyrittäjyys sopii Terolle

«Vaikka minulla on yhteiskumppaneita tulee välillä tilanteita, joissa tarvitsen kohteeseen tilapäistä aputyövoimaa. FLOY laskutuspalvelun kautta voin helposti hoitaa lisää käsiä tilapäiseen työvoiman tarpeeseen. Palveluideni kysyntä on jossain määrin kausiluontoista, joten kevytyrittäjyys on ollut minulle sopiva ratkaisu.
FLOY on luotettava yhteistyökumppani se antaa minulle turvaa mm. tilaajavastuuasioissa.»

Metsuri Tero Kupariharju