Toimiala

Graafinen suunnittelija

Graafinen suunnittelija – FLOY laskutuspalvelun avulla keskityt luovaan työhösi ja laskutat vaivattomasti.

Olet sitten opiskelija tai alan asiantuntija, voit laskuttaa graafisen suunnittelun työstäsi kevytyrittäjänä, ilman painetta oman yrityksen paperitöistä. Keskity siihen mistä nautit ja anna meidän hoitaa loput!

Graafisen alan ammattilainen voi laskuttaa kevytyrittäjänä erilaisista luovista projekteista, tai vaikkapa vain kertaluontoisista brändi-ilmeistä. Kevytyrittäjänä voit näppärästi tehdä graafista suunnittelua myös sivutoimisesti, päätyön ohessa.

 

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti graafikoille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli suunnitteluun.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Itsensä työllistäminen luovalla alalla yleistyy maailmalla vauhdilla ja me FLOYlla pidämme sen useista eduista. Kevytyrittäjänä toimiessasi sinulla on etuja, kuten oikeus päättää asiakkaasi, työsi hinnoittelu, työtapasi ja työaikasi. Nämä edut luovat mahdollisuuden vapaampaan yrittämiseen ja aikaa jää varmasti myös muihin tärkeisiin asioihin.

Suunnittelijana on tärkeää panostaa omaan osaamiseen ja luoda vahva portfolio, joka esittelee osaamisesi ja referenssityösi. Voit markkinoida palveluitasi sosiaalisen median kanavien, omien verkkosivujen tai alan tapahtumien kautta. Ole aktiivinen verkostoitumisessa ja pyri luomaan hyviä asiakassuhteita, sillä suositukset ja suuntauut levittävät usein kevytyrittäjänä toimivan graafisen suunnittelijan mainetta.

On tärkeää huomata, että graafisen alan suunnittelijana toimiessa on hyvä seurata alan trendejä ja kehitystä. Pidä itsesi ajan tasalla uusimmista suunnittelutyökaluista, tekniikoista ja tyylisuunnista. Tämä auttaa sinua tarjoamaan kilpailukykyisiä palveluita asiakkaillesi.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE