Toimiala

Kauneudenhoitoalan kevytyrittäjyys vuokratuolilla

Kuinka Työllistyä Vuokratuoliyrittäjänä Kauneudenhoitoalalla?

Vuokratuoli on matalin kynnys aloittaa kauneudenhoito yrittäjyys!

Ota yhteyttä paikallisiin kauneudenhoitoloihin, jotka tarjoavat vuokratuolipaikkoja. Keskustele vuokrausehdoista ja varmista, että ne sopivat tarpeisiisi.

  • Vuokra-aika ja Hinta: Määritä selkeästi vuokra-aika ja kuukausittainen vuokra, mukaan lukien mahdolliset lisäkulut, kuten vesi, sähkö tai siivousmaksut.
  • Työskentelyajat: Sovi työskentelyaikatauluista ja päivistä, jolloin voit käyttää vuokratuolia. Varmista, että aikataulut tukevat liiketoimintaasi.
  • Varaus- ja Peruutusehdot: Selvitä, miten voit varata ja peruuttaa vuokratuolin käytön. On tärkeää tietää, kuinka joustavat tai tiukat nämä ehdot ovat.
  • Kalustus ja Välineet: Tarkista, mitä kalusteita ja välineitä vuokraan sisältyy, ja mitä sinun on tuotava itse. Varmista, että sinulla on tarvittavat työvälineet ja -materiaalit.
  • Turvallisuus ja Vakuutus: Keskustele turvallisuustoimenpiteistä ja vakuutusten tarpeesta. Onko sinulla vastuu omasta ja asiakkaiden turvallisuudesta?
  • Mainonta ja Brändäys: Onko sinulla oikeus mainostaa ja brändätä itseäsi vuokratuolilla? Tämä voi sisältää esimerkiksi mainosten näyttämisen tai omien asiakkaiden hankkimisen.
  • Sopimuksen Päättyminen: Mitä tapahtuu, jos päätät lopettaa vuokratuolilla työskentelyn? Selvitä, kuinka sopimuksen päättäminen on järjestetty.
  • Oikeudelliset Kysymykset: Tarkista paikalliset säännökset ja lait, jotka saattavat koskea kauneudenhoitoalalla toimimista ja vuokratuolin käyttöä.
  • Maksuehdot: Selvitä, kuinka ja milloin vuokra maksetaan. Onko se kuukausittain, viikoittain vai päivittäin?
  • Muut Ehdot: Keskustele mahdollisista lisäehdoista, kuten tilojen käytöstä ja yhteisten alueiden jakamisesta muiden ammattilaisten kanssa.

Kuinka Hankkia Asiakkaita Vuokratuoliyrittäjänä?​

Laadukas Palvelu

Tarjoa asiakkaillesi ensiluokkaista palvelua ja kokemusta. Tyytyväiset asiakkaat voivat tuoda lisää asiakkaita suosittelujensa kautta.

Kanta-asiakasohjelma:

Kehitä oma kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee asiakkaita uskollisuudestaan. Tämä voi sisältää esimerkiksi alennuksia tai ilmaisia palveluita tietyn määrän ostojen jälkeen.

Aktiivinen Sosiaalinen Media:

Luo vahva online-läsnäolo olemalla aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Jaa kuvia ja tarinoita työstäsi, esittele osaamistasi ja vuorovaikutuksessa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Oman Asiakaskunnan Rakentaminen:

Vuokratuoliyrittäjänä voit rakentaa ja kasvattaa omaa asiakaskuntaasi, mikä tarjoaa mahdollisuuden luoda vakiintunut asiakaskunta ja brändi.

Miksi Valita Vuokratuoliyrittäjyys Kauneudenhoitoalalla:

Joustavuus:

Voit päättää omista työajoistasi ja ottaa asiakkaat vastaan silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Pienet Aloituskustannukset:

Vuokratuoliyrittäjäksi ryhtyminen vaatii yleensä vähemmän aloituskustannuksia verrattuna oman kauneudenhoitoliikkeen avaamiseen.

Itsenäisyys:

Kevytyrittäjyys tarjoaa itsenäisyyttä ja mahdollisuuden hallita omaa työtäsi ja liiketoimintaasi.

Vuokratuoliyrittäjyys sopii erityisesti kauneudenhoitoalalla aloittaville:

Vuokratuoliyrittäjyys soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat aloittaa kauneudenhoitoalan uran pienillä aloituskustannuksilla verrattuna oman liiketoiminnan perustamiseen.

Jos kaipaat lisätietoja tai tukea, ota yhteyttä!

Avaa tili jo tänään!

Kauneuden alan opiskelija tai ammattilainen – FLOY laskutuspalvelu sopii juuri sinulle.

FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii mainiosti kauneuden alan ammattilaisille, olit sitten parturi-kampaaja, kynsiteknikko, kosmetologi tai meikkitaiteilija.

FLOYn avulla voit toimia vuokratuolipaikalla, sopimusyrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Saat keskittyä siihen mitä rakastat, ilman huolta paperitöistä.

Työssäsi tarvittavat aineet ja tarvikkeet saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Voit keskittyä täysin asiakast  yöhön ja jättää byrokratian meidän huoleksemme.

Kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto, olipa työsi keikkaluontoista tai vakituista.  Me FLOYssa huolehdimme myös siitä, että olet vakuutettu.

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

Kauneuden alalla on perinteisesti ollut paljon toiminimiyrittäjiä, mutta kevytyrittäjyys on riskittömämpi vaihtoehto. Lue toiminimen ja kevytyrittäjyyden välisistä eroista (linkki: https://floy.fi/blogi/kannattaako-ryhtya-kevytyrittajaksi-vai-perustaa-toiminimi/)

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE