Toimiala

Kauneudenhoito

Kauneuden alan opiskelija tai ammattilainen – FLOY laskutuspalvelu sopii juuri sinulle.

 

FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii mainiosti kauneuden alan ammattilaisille, olit sitten parturi-kampaaja, kynsiteknikko, kosmetologi tai meikkitaiteilija.

FLOYn avulla voit toimia vuokratuolipaikalla, sopimusyrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Saat keskittyä siihen mitä rakastat, ilman huolta paperitöistä.

 

Työssäsi tarvittavat aineet ja tarvikkeet saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Voit keskittyä täysin asiakastyöhön ja jättää byrokratian meidän huoleksemme.

 

Kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto, olipa työsi keikkaluontoista tai vakituista.  Me FLOYssa huolehdimme myös siitä, että olet vakuutettu.

 

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

 

Kauneuden alalla on perinteisesti ollut paljon toiminimiyrittäjiä, mutta kevytyrittäjyys on riskittömämpi vaihtoehto. Lue toiminimen ja kevytyrittäjyyden välisistä eroista (linkki: https://floy.fi/blogi/kannattaako-ryhtya-kevytyrittajaksi-vai-perustaa-toiminimi/)

 

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE