Toimiala

Kauneudenhoito

Kauneuden alan opiskelija tai ammattilainen – FLOY laskutuspalvelu sopii juuri sinulle.

 

FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii mainiosti kauneuden alan ammattilaisille, olit sitten parturi-kampaaja, kynsiteknikko, kosmetologi tai meikkitaiteilija.

FLOYn avulla voit toimia vuokratuolipaikalla, sopimusyrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Saat keskittyä siihen mitä rakastat, ilman huolta paperitöistä.

 

Työssäsi tarvittavat aineet ja tarvikkeet saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Voit keskittyä täysin asiakastyöhön ja jättää byrokratian meidän huoleksemme.

 

Kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto, olipa työsi keikkaluontoista tai vakituista.  Me FLOYssa huolehdimme myös siitä, että olet vakuutettu.

 

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

 

Kauneuden alalla on perinteisesti ollut paljon toiminimiyrittäjiä, mutta kevytyrittäjyys on riskittömämpi vaihtoehto. Lue toiminimen ja kevytyrittäjyyden välisistä eroista (linkki: https://floy.fi/blogi/kannattaako-ryhtya-kevytyrittajaksi-vai-perustaa-toiminimi/)

 

Kun kevytyrittäjyys kiinnostaa, täytä yhteystietosi rekisteröityäksesi. Pian voit jo lähettää ensimmäisen laskun!

Avaa floy-tili

Aloita kevytyrittäjyys ilman kuluja 

Avaa FLOY-tili maksutta ja voita 100€

Kesäkuun kunniaksi arvomme 6-26.6 välillä joka maanantai 100e arvosta FLOY-bonusta kaikkien edellisellä viikolla palveluun liittyneiden kesken.
100e tilitetään FLOY-lompakkoon ja sitä voi käyttää palvelumaksuihin.

HAE