Toimiala

Kauneudenhoito

Kauneuden alan opiskelija tai ammattilainen – FLOY laskutuspalvelu sopii juuri sinulle.

FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii mainiosti kauneuden alan ammattilaisille, olit sitten parturi-kampaaja, kynsiteknikko, kosmetologi tai meikkitaiteilija.

img-7

FLOYn avulla voit toimia vuokratuolipaikalla, sopimusyrittäjänä tai kevytyrittäjänä. Saat keskittyä siihen mitä rakastat, ilman huolta paperitöistä.

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti kauneuden alan kevytyrittäjälle. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli kauneudenhoitoon.

 

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

Vinkkejä kevytyrittäjyyteen:

Menestyksen avaimet kauneudenhoitoalan kevytyrittäjänä ovat monipuolinen osaaminen, ammattitaito, luovuus ja kyky rakentaa vahvoja asiakassuhteita. Alla on muutama tärkeä vinkki menestyksen saavuttamiseen kevytyrittäjänä kauneudenhoitoalalla:

  1. Osaaminen ja koulutus: Varista kehittää ammattitaitoasi jatkuvasti. Osallistu koulutuksiin, seminaareihin ja työpajoihin, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä, tuotteista ja tekniikoista.
  2. Asiakaspalvelu: Panosta erinomaiseen asiakaspalveluun. Kuuntele asiakkaiden tarpeita ja toiveita, tarjoa henkilökohtaista palvelua ja pyri ylittämään odotukset. Tyytyväiset asiakkaat palaavat luoksesi ja suosittelevat sinua myös muille.
  3. Brändin rakentaminen: Luo vahva ja houkutteleva brändi, joka erottuu kilpailijoista. Mieti tarkasti yrityksen nimi, logo, värimaailma ja visuaalinen ilme. Rakenna ammattimainen verkkosivusto tai käytä sosiaalisen median kanavia markkinointiin.
  4. Verkostoituminen: Osallistu alan tapahtumiin, kuten messuille, seminaareihin ja koulutuksiin, ja verkostoidu muiden alan ammattilaisten kanssa. Yhteistyömahdollisuudet ja suositukset voivat avata uusia ovia.
  5. Markkinointi: Hyödynnä digitaalista markkinointia markkinoidaksesi palveluitasi. Luo vakuuttava läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja jaa säännöllisesti kauneudenhoitoon liittyvää sisältöä. Tarjoa esimerkiksi vinkkejä, oppaita ja asiakastarinoita. Muista myös perinteiset markkinointikeinot, kuten mainokset paikallisissa sanomalehdissä tai yhteistyö paikallisten yritysten kanssa.

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Työssäsi tarvittavat aineet ja tarvikkeet saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Voit keskittyä täysin asiakastyöhön ja jättää byrokratian meidän huoleksemme.

Kevytyrittäjyys on erinomainen vaihtoehto, olipa työsi keikkaluontoista tai vakituista.  Me FLOYssa huolehdimme myös siitä, että olet vakuutettu.

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

Kauneuden alalla on perinteisesti ollut paljon toiminimiyrittäjiä, mutta kevytyrittäjyys on riskittömämpi vaihtoehto. Lue toiminimen ja kevytyrittäjyyden välisistä eroista (linkki: https://floy.fi/blogi/kannattaako-ryhtya-kevytyrittajaksi-vai-perustaa-toiminimi/)

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE