Toimiala

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto – FLOY laskutuspalvelun avulla saat keskittyä työhösi ja hoidat laskutuksen helposti.

Ruohonleikkuu, lumityöt, hiekoitus, pienet korjaustoimenpiteet, talotekniikasta huolehtiminen, asukkaiden tiedottaminen, ovenavauspalvelu… Kiinteistöhuoltoon kuuluu laaja kirjo erilaisia tehtäviä. Mitäpä jos saisit keskittyä täysin työn tekemiseen, ilman stressiä oman yrityksen paperitöistä?

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti kiinteistöhuollon ammattilaiselle. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli kiinteistönhuoltoon.

 

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Me turvaamme sinut kattavalla vastuu- ja tapaturmavakuutuksella. Lisäksi hoidamme kaikki yrittäjyyteen liittyvät asiat – sinulle jää vain itse työn suorittaminen ja laskuttaminen. Voit itse päättää hinnoittelusta, sekä kuinka paljon töitä haluat tehdä.

FLOY kevytyrittäjänä voit yhtä helposti laskuttaa niin keikkaluontoiset kuin vakituisetkin työt. Mahdollisista työmatkoista voit hakea matkakorvaukset. FLOY kevytyrittäjät muodostavat verkoston, jonka kautta on mahdollista tarvittaessa saada lisätyövoimaa esimerkiksi kausiluonteisiin kiirepiikkeihin.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE