Toimiala

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto – FLOY laskutuspalvelun avulla saat keskittyä työhösi ja hoidat laskutuksen helposti.

 

Ruohonleikkuu, lumityöt, hiekoitus, pienet korjaustoimenpiteet, talotekniikasta huolehtiminen, asukkaiden tiedottaminen, ovenavauspalvelu… Kiinteistöhuoltoon kuuluu laaja kirjo erilaisia tehtäviä. Mitäpä jos saisit keskittyä täysin työn tekemiseen, ilman stressiä oman yrityksen paperitöistä?

 

Me turvaamme sinut kattavalla vastuu- ja tapaturmavakuutuksella. Lisäksi hoidamme kaikki yrittäjyyteen liittyvät asiat – sinulle jää vain itse työn suorittaminen ja laskuttaminen. Voit itse päättää hinnoittelusta, sekä kuinka paljon töitä haluat tehdä.

 

FLOY kevytyrittäjänä voit yhtä helposti laskuttaa niin keikkaluontoiset kuin vakituisetkin työt. Mahdollisista työmatkoista voit hakea matkakorvaukset. FLOY kevytyrittäjät muodostavat verkoston, jonka kautta on mahdollista tarvittaessa saada lisätyövoimaa esimerkiksi kausiluonteisiin kiirepiikkeihin.

 

FLOY kevytyrittäjäksi käden käänteessä

 

Liity kasvavaan kevytyrittäjien joukkoon! Rekisteröityminen on ilmaista ja sinun tarvitsee vain täyttää yhteystietosi. Kun keikkaa pukkaa, pääset näppärästi luomaan ensimmäisen laskun.

Avaa floy-tili

Aloita kevytyrittäjyys ilman kuluja 

HAE