Toimiala

Konsultit

Konsultit – FLOY laskutuspalvelun avulla laskutat asiantuntijatyöstä helposti.

Kuuluuko ydinosaamiseesi hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja auttaa erilaisia yrityksiä tekemään oikeita päätöksiä, kasvamaan ja kehittymään? Konsulttina työsi voi vaihdella lyhyemmistä projekteista pitkiin toimeksiantoihin – kaikki voit laskuttaa näppärästi laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus valita asiakkaasi ja päättää itse hinnoittelustasi. Mahdollisista työmatkoista voit hakea matkakorvauksia. Olet oman alasi erityisasiantuntija, mutta se ei tarkoita, että sinun pitäisi hoitaa esimerkiksi yrityksesi kirjanpito. Jos et nauti yrittäjyyden byrokratiasta, jätä se kokonaan meidän huoleksemme!

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti konsulteille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli konsultoimiseen.

 

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Myy osaamistasi kevytyrittäjänä!

Konsulttina on tärkeää panostaa omaan asiantuntemukseen ja luoda vahva brändi. Tämä voi sisältää muun muassa oman erikoisalan määrittelyn, markkinointimateriaalien luomisen ja oman verkkosivuston tai portfolioon rakentamisen. Ole aktiivinen verkostoitumisessa ja pyri luomaan hyviä asiakassuhteita, sillä suositukset ja word-of-mouth levittävät usein kevytyrittäjänä toimivan konsultin mainetta.

Seuraa myös alan trendejä ja kehitystä, jotta pysyt ajan tasalla ja voit tarjota ajankohtaista ja arvokasta konsultointia asiakkaillesi. Osallistu alan tapahtumiin ja jatkokoulutuksiin, ja pidä huolta omasta ammattitaidostasi.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE