Toimiala

Muusikot ja esiintyjät

Muusikot ja esiintyjät – FLOY kevytyrittäjyys sopii musiikin ammattilaisille ja esiintyjille hienosti!

Olitpa sitten laulaja, DJ, juontaja. muusikko tai muu esiintyvä taiteilija, FLOY laskutuspalvelulla laskutat keikka- tai projektiluontoisen työsi helposti ja vaivattomasti. Haluamme, että voit keskittyä siihen mitä rakastat, ja jättää paperityöt meidän huoleksemme!

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti muusikoille ja esiintyjille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli esiintymiseen.

 

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Muusikot ja esiintyjät voivat menestyä kevytyrittäjinä hyödyntämällä seuraavia avaimia menestykseen:

  1. Ammattitaito ja harjoittelu: Panosta musiikilliseen osaamiseen ja jatkuvaan harjoitteluun. Kehitä taitojasi soittimessa, laulussa tai esiintymisessä. Ota haasteita vastaan ja laajenna musiikillista repertuaaria.
  2. Live-esiintymisen taidot: Tärkeä menestystekijä esiintyjille on kyky luoda yhteys yleisöön ja tarjota unohtumaton kokemus. Kehitä esiintymistaitojasi, kuten lavakarismaa, vuorovaikutusta yleisön kanssa ja taitoa viihdyttää.
  3. Laajenna musiikillista verkostoasi: Verkostoituminen musiikkialalla on avainasemassa menestyksen kannalta. Osallistu alan tapahtumiin, tutustu muihin muusikoihin ja esiintyjiin sekä luo yhteistyösuhteita muiden ammattilaisten kanssa. Tämä voi avata uusia esiintymismahdollisuuksia ja yhteistyöprojekteja.
  4. Markkinointi ja brändin rakentaminen: Luo vahva brändi ja tunnistettava visuaalinen ilme. Hyödynnä sosiaalisen median kanavia, verkkosivuja ja musiikin suoratoistopalveluita markkinoidaksesi itseäsi ja tavoittaaksesi uusia faneja ja kuulijoita. Ole aktiivinen verkossa ja jaa säännöllisesti musiikkia, videoita ja uutisia.
  5. Luovuus ja omaperäisyys: Korosta omaa musiikillista tyyliäsi ja etsi tapoja erottua muista esiintyjistä. Tarjoa uniikkeja ja omaperäisiä esityksiä ja musiikkia, jotka herättävät kuulijoiden mielenkiinnon ja jättävät vaikutuksen.

Arvostat varmaankin vapautta päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi. Kevytyrittäjyys mahdollistaa kaiken tämän. Työmatkoista saat haettua matkakorvauksia.

FLOY kevytyrittäjänä on hyvä flow

Kevytyrittäjäksi ryhtyminen ei maksa mitään, eikä velvoita mihinkään. Voit aloittaa työskentelyn vaikka samana päivänä kun rekisteröidyt FLOYn palveluun. Mitään kuluja ei synny ennen kuin olet suorittanut laskutettavaa työtä.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE