Toimiala

Palvelualan kevytyrittäjä

Palvelualan kevytyrittäjä – FLOY laskutuspalvelun avulla töidesi laskuttaminen käy helposti

Kevytyrittäjyys on viime vuosina yleistynyt tapa aloittaa oma yritystoiminta erityisesti palvelualalla. Kevytyrittäjyydessä yrittäjä toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana, mutta palkkaa palvelunsa tarjoamiseen tarvittavat työkalut ja palvelut kevytyrittäjyyspalvelulta. Tämä helpottaa aloittamista, sillä yrittäjän ei tarvitse perustaa omaa yritystä, hoitaa byrokratiaa tai maksaa yrityksen perustamiseen liittyviä kustannuksia.

Työskentelitpä ravintola-, logistiikka-, kauneudenhoito- tai vaikkapa matkailualalla, voit laskuttaa tekemästäsi työstä vaivattomasti FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Saat rahat palkkana tilillesi
  • Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys sopii erinomaisesti keikka- ja kausityöhön, jossa työtä suoritetaan eri kohteissa. Me FLOYlla huolehdimme puolestasi kattavasta vastuu- ja tapaturmavakuutuksesta, sekä hoidamme kaikki yrittäjyyteen liittyvät asiat. Sinulle jää vain itse työn suorittaminen ja laskuttaminen.

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus valita asiakkaasi ja päättää itse hinnoittelustasi. Mahdollisista työmatkoista voit hakea matkakorvauksia. Toimeksiantajalle kevytyrittäjyys on edullisempaa kuin työvoiman vuokraaminen, eikä siihen liity työnantajan sitoumuksia tai paperitöitä.

FLOY kevytyrittäjäpalvelun käyttö on myös edullisempaa kuin oman yrityksen perustaminen. Yrittäjä ei tarvitse investoida suuria summia liiketoiminnan käynnistämiseen tai pitää yllä kalliita toimisto- tai varastotiloja. Tämä säästää yrittäjän rahaa ja mahdollistaa kustannustehokkaan liiketoiminnan harjoittamisen.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE