Toimiala

Piirtäjät ja arkkitehdit

Piirtäjät ja arkkitehdit – FLOY laskutuspalvelun avulla keskityt täysin siihen mitä rakastat ja laskutat helposti.

Olet sitten maisema-arkkitehti, rakennusarkkitehti, tekninen piirtäjä tai alan opiskelija, tiesithän, että voit laskuttaa suunnittelu- ja piirtämistyöstäsi kevytyrittäjänä? Kevytyrittäjyyden parhaita puolia on se, että saat tehdä töitä ilman painetta oman yrityksen paperitöistä.

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti piirtäjille ja arkkitehdeille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli luomiseen.

 

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Piirtäjät ja arkkitehdit voivat menestyä kevytyrittäjinä hyödyntämällä seuraavia avaimia menestykseen:

  1. Vahva ammattitaito ja osaaminen: Kehitä ammattitaitoasi jatkuvasti ja pysy ajan tasalla alan uusimmista suuntauksista ja teknologioista. Hyödynnä koulutuksia ja työpajoja, jotta voit parantaa taitojasi ja tarjota laadukkaita suunnitteluratkaisuja.
  2. Luovuus ja innovatiivisuus: Osoita luovuuttasi suunnitteluprojekteissa ja tarjoa innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillesi. Pyri erottumaan kilpailijoista omaperäisyydellä ja uniikeilla suunnitteluratkaisuilla.
  3. Asiakaslähtöisyys: Ymmärrä asiakkaiden tarpeet ja toiveet perusteellisesti. Keskustele heidän kanssaan avoimesti ja osoita kykyäsi kuunnella ja ottaa huomioon heidän vaatimuksensa. Tarjoa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden odotuksia.
  4. Vahva portfolio: Luo näyttävä ja monipuolinen portfolio, joka esittelee parhaita töitäsi. Portfolio on tärkeä työkalu, jolla voit osoittaa osaamisesi ja vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat. Pidä portfolio ajan tasalla ja räätälöi se kunkin asiakkaan tarpeisiin.
  5. Verkostoituminen ja markkinointi: Rakenna vahvoja suhteita alan ammattilaisten kanssa ja osallistu alan tapahtumiin ja verkostotilaisuuksiin. Tämä auttaa sinua luomaan kontakteja ja avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Käytä myös digitaalista markkinointia, kuten sosiaalista mediaa ja verkkosivuja, markkinoidaksesi itseäsi ja houkutellaksesi uusia asiakkaita.

FLOY kevytyrittäjyys mahdollistaa laskuttamisen niin lyhyistä projekteista kuin suuremmistakin hankkeista. Sinun ei tarvitse uhrata ajatuksia kirjanpidon tai veroasioiden hoitamiseen, me FLOYlla hoidamme ne puolestasi. Sinulla on vapaus valita asiakkaasi, työaikasi ja paikkasi, sekä asettaa hintasi.

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

Lue rakennusarkkitehdin uratarina ja kokemukset FLOY kevytyrittäjyydestä (linkki: https://floy.fi/kevytyrittaja-liisa-tenkula-kemppainen/)

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE