Rakennusalan ammattilaiset

Rakennusalan ammattilaiset – olit sitten opiskelija tai konkari – FLOY laskutuspalvelu sopii juuri sinulle.

Rakennusalan ammattilaiset, kevytyrittäjyys on oiva tapa tehdä töitä ja laskuttaa, silloin kun sinä haluat ja kelle haluat.

Kevytyrittäjyys on yhä suositumpi työskentelymuoto Suomessa, ja erityisesti rakennusalalla on kasvava tarve joustaville työsuhteille. Kevytyrittäjyys voi olla houkutteleva vaihtoehto monille rakennusalan ammattilaisille, jotka haluavat hallita omaa työtään ja työskennellä joustavammin.

 

 

Kevytyrittäjyys on itsensä työllistämistä ilman omaa yritystä, ja se sopii erityisesti yksittäisten projektien tekemiseen. Kevytyrittäjänä voit tehdä töitä useiden eri yritysten kanssa ja hallita omaa työtäsi täysin itsenäisesti. Kevytyrittäjyys on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat aloittaa oman yrityksen, mutta et halua sitoutua pitkäaikaiseen investointiin.

 

Rakennusalalla kevytyrittäjyys tarjoaa monia etuja. Työmaiden tarpeet vaihtelevat jatkuvasti, ja kevytyrittäjänä voit helposti sovittaa työsi tarpeiden mukaan. Lisäksi kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia lakisääteisistä velvoitteista, kuten työnantajamaksuista ja vakuutuksista, sillä kevytyrittäjänä toimiva yhtiö hoitaa nämä asiat puolestasi.

Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan.

 

FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Saat rahat palkkana tilillesi
  • Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Eri rakennusalan koulutuksia löydyt muun muuassa:  Rakennus- ja tekniikan alan koulutus, verkossa/etänä – Rastor-instituutti (rastorinst.fi):

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

 Rakennusalalla kevytyrittäjänä toimiminen voi olla erityisen houkuttelevaa, sillä ala on tunnetusti kausiluonteinen ja projektiluonteinen. Kevytyrittäjänä voit tarjota palveluitasi suoraan asiakkaille tai työskennellä alihankintana yrityksille, ja hallita omaa työtäsi täysin itsenäisesti.

Kevytyrittäjyyden suosio on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, ja yhä useammat suomalaiset valitsevat tämän työskentelymuodon. Rakennusalalla kevytyrittäjyys tarjoaa monia etuja ja mahdollisuuksia, ja se voi olla erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat hallita omaa työtään ja työskennellä joustavammin.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE