Rakennusalan kevytyrittäjä

Rakennusalan kevytyrittäjä– FLOY laskutuspalvelun avulla keskityt työhösi ja laskutat vaivattomasti.

FLOY kevytyrittäjyydessä sinulla on mahdollisuus tarjota monenlaisia palveluita rakennusalalla, kuten remontointi-, korjaus-, asennus- ja konsultointipalveluita. Voit esimerkiksi tarjota maalaus-, sähkö-, LVI-, tai rakennusalan asiantuntijapalveluita asiakkaille. Voit myös tarjota erikoisempia palveluita, kuten homeongelmien selvittelyä tai kosteuskartoituksia. Sinulla ei tarvitse olla omaa yritystä tai Y-tunnusta, eikä sinun tarvitse murehtia paperitöistä, sillä me FLOYlla hoidamme ne sinun puolestasi!

Rakennusalalla kevytyrittäjänä toimiminen voi olla erityisen houkuttelevaa, sillä ala on tunnetusti kausiluonteinen ja projektiluonteinen. Kevytyrittäjänä voit tarjota palveluitasi suoraan asiakkaille tai työskennellä alihankintana yrityksille, ja hallita omaa työtäsi täysin itsenäisesti.

Kevytyrittäjänä toimiessa sinun kannattaa panostaa omaan osaamiseesi ja erikoisalaasi, jotta pystyt erottautumaan kilpailijoistasi ja löytämään uusia asiakkaita. Voit myös kehittää omaa brändiäsi ja markkinoida palveluitasi sosiaalisessa mediassa tai oman verkkosivustosi kautta

Itsensä työllistäminen rakennusalalla yleistyy maailmalla vauhdilla ja me FLOYlla pidämme sen useista eduista. Kevytyrittäjänä toimiessasi sinulla on etuja, kuten oikeus päättää asiakkaasi, työsi hinnoittelu, työtapasi ja työaikasi. Nämä edut luovat mahdollisuuden vapaampaan yrittämiseen ja aikaa jää varmasti myös muihin tärkeisiin asioihin.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE