Toimiala

Siivousalan kevytyrittäjä

Siivousalan kevytyrittäjä – FLOY laskutuspalvelun avulla töidesi laskuttaminen on helppoa ja vaivatonta.

Tiedossa siivouskeikkaa? Teet siivouskeikkoja joko satunnaisesti, tai sovitusti useamman kerran samalle asiakkaalle. FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii erinomaisesti siivousalan ammattilaiselle, sillä laskuttaminen on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse kantaa huolta paperitöistä, tai yrittäjyyteen liittyvästä byrokratiasta.

FLOY kevytyrittäjänä teet aina töitä asianmukaisesti vakuutettuna. Voit itse päättää osaamisesi hinnoittelusta ja saat itse päättää kuinka paljon töitä haluat tehdä.

Haluatko keskittyä kotisiivoukseen, toimistosiivoukseen vai remontti- tai loppusiivouksiin? Sinä päätät, ja markkinoit omaa osaamistasi haluamallesi kohderyhmälle.

Kaikki aineet ja tarvikkeet, joita käytät siivouksessa, saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Myös mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia.

Kotitalousvähennys toimeksiantajalle jopa 60%

Kotisiivousasiakkaasi saavat 2022-2023 merkittävän edun verotuksessa. Koska kotisiivous lasketaan kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöhön, on sen verovähennys nykyisin 60%. Lisäksi kotitalousvähennyksen maksimia tällä alalla nostettiin 3 500 euroon henkilöltä. Nämä verokannustimet nostavat kotisiivouspalveluiden kysyntää.

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

Lue siivousalan kevytyrittäjän tarina ja kokemukset FLOYsta (linkki: https://floy.fi/lilly-erkkila/)

Haluatko sinäkin luoda siisteyttä ja kauneutta ympärillesi? FLOY kevytyrittäjänä saat keskittyä täysin ensiluokkaisen palvelusi toteuttamiseen sekä asiakashankintaan. Laskutat vain tekemäsi keikat – me hoidamme loput.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE