Toimiala

Siivousalan kevytyrittäjä

Siivousalan kevytyrittäjä - FLOY laskutuspalvelun avulla töidesi laskuttaminen on helppoa ja vaivatonta.

Tiedossa siivouskeikkaa? Teet siivouskeikkoja joko satunnaisesti, tai sovitusti useamman kerran samalle asiakkaalle. FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii erinomaisesti siivousalan ammattilaiselle, sillä laskuttaminen on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse kantaa huolta paperitöistä, tai yrittäjyyteen liittyvästä byrokratiasta.

FLOY kevytyrittäjänä teet aina töitä asianmukaisesti vakuutettuna. Voit itse päättää osaamisesi hinnoittelusta ja saat itse päättää kuinka paljon töitä haluat tehdä.

Haluatko keskittyä kotisiivoukseen, toimistosiivoukseen vai remontti- tai loppusiivouksiin? Sinä päätät, ja markkinoit omaa osaamistasi haluamallesi kohderyhmälle.

Kaikki aineet ja tarvikkeet, joita käytät siivouksessa, saat vähennettyä kulukorvauksina tai tulonhankkimiskuluina. Myös mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia.

Kotitalousvähennys toimeksiantajalle jopa 60%

Kotisiivousasiakkaasi saavat 2022-2023 merkittävän edun verotuksessa. Koska kotisiivous lasketaan kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöhön, on sen verovähennys nykyisin 60%. Lisäksi kotitalousvähennyksen maksimia tällä alalla nostettiin 3 500 euroon henkilöltä. Nämä verokannustimet nostavat kotisiivouspalveluiden kysyntää.

Sinustakin FLOY kevytyrittäjä

Lue siivousalan kevytyrittäjän tarina ja kokemukset FLOYsta (linkki: https://floy.fi/lilly-erkkila/)

Haluatko sinäkin luoda siisteyttä ja kauneutta ympärillesi? FLOY kevytyrittäjänä saat keskittyä täysin ensiluokkaisen palvelusi toteuttamiseen sekä asiakashankintaan. Laskutat vain tekemäsi keikat – me hoidamme loput.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

Miksi valita kevytyrittäjyys siivoustyöhön?

1. Työn vapaus ja joustavuus

Kevytyrittäjyys antaa sinulle mahdollisuuden säädellä työaikojasi ja työmäärääsi oman elämäntilanteesi mukaan. Voit tehdä töitä niin paljon tai vähän kuin haluat.

2. Oman työn hallinta

Kun olet kevytyrittäjä, olet oman työsi pomo. Voit päättää, miten ja missä teet työtäsi, ja voit kehittää omaa siivous toimintaasi haluamaasi suuntaan.

3. Asiakassuhteiden ylläpito

Kevytyrittäjän voit edelleen luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita ja rakentaa oman asiakaskuntasi. Tyytyväiset asiakkaat tuovat jatkuvasti uusia töitä.

4. Byrokratia helppous

Kevytyrittäjällä hallinnolliset ja byrokraattiset vastuut jäävät palveluntarjoajan huoleksi. Voit siis aloittaa toiminnan matalalla kynnyksellä ilman byrokraattisia haasteita.

Miten hankkia töitä ja asiakkaita siivous kevytyrittäjänä?

1. Luo ammattimainen profiili

Kun rekisteröidyt kevytyrittäjäksi, luo houkutteleva ja ammattimainen profiili esimerkiksi Facebookkiin. Kerro tarkasti, mitä palveluita tarjoat, millaisia kokemuksia sinulla on ja mitkä ovat vahvuutesi siivousalalla.

2. Some

Oman some sivun luominen on ensiarvoisen tärkeää, koska se toimii paikkana, missä voit esitellä tarkemmin palveluitasi ja viestiä ammattimaisuudestasi. Tässä muutamia vinkkejä some profiilin luomiseen:

Selkeä portfolio:

Esittele kuvia aiemmista siivousprojekteistasi esimerkiksi tarinan muodossa. Visuaalinen sisältö toimii somessa usein paremmin.

Yhteystiedot:

Varmista, että yhteystietosi ovat helposti löydettävissä. Asiakkaiden tulee pystyä ottamaan sinuun yhteyttä vaivattomasti. Voit lisätä yhteystietosi useaan eri kohtaan.

Palvelukuvaus:

Kerro tarkasti, mitä palveluita tarjoat, millaisia siivousmenetelmiä käytät ja millaisia erikoisosaamisesi ovat.

Sosiaalisen median alustoilla voit luoda laajan verkoston ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä pitää yllä asiakassuhteita. Oikean alustan valitseminen on tärkeää sillä eri sosiaalisen median alustoilla on eri kohdeyleisö. Valitse ne sosiaalisen median alustat, jossa potentiaaliset asiakkaat viettävät aikaa. 

Säännöllinen päivitys:

Pidä some-profiilisi päivitettynä säännöllisesti jakamalla kuvia ja tarinoita töistäsi. Säännöllisyys pitää yleisön kiinnostuneena.

Sisällön monipuolisuus:

Älä rajoitu pelkästään omien töidesi esittelyyn. Jaa myös hyödyllisiä siivousvinkkejä ja -neuvoja, jotka auttavat seuraajia arjessaan.

Vuorovaikutus seuraajien kanssa:

Ole aktiivinen ja vastaa kommentteihin sekä viesteihin ajoissa. Näin kasvatat luottamusta ja sitoutat yleisöäsi.

Kampanjat ja kilpailut:

Ajoittain voit järjestää kilpailuja tai tarjota alennuksia seuraajillesi. Tällainen sitouttaa ja houkuttelee uusia asiakkaita.

Analysoi ja optimoi:

Seuraa some-analytiikkaa nähdäksesi, mikä sisältö toimii parhaiten ja koska seuraajasi ovat aktiivisimpia. Käytä näitä tietoja parantaaksesi sisältöstrategiaasi.

3. Suositukset ja arvostelut

Suositukset ja arvostelut ovat tehokas tapa rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Ne antavat todistusvoimaa siitä, että olet luotettava ja laadukas palveluntarjoaja. Tässä joitakin vinkkejä niiden hyödyntämiseen:

Tyytyväisiltä asiakkailta palautteen pyytäminen: Kun olet suorittanut onnistuneen siivousprojektin, pyydä rohkeasti asiakkaitasi jättämään arvostelu tai suositus. Voit tehdä tämän sähköpostitse tai tekstiviestillä, ja voit tarjota pienen kannustimen, kuten alennuksen tulevista palveluista, kiitokseksi.

Selkeät ohjeet:

Anna asiakkaillesi selkeät ohjeet siitä, miten he voivat jättää arvostelun tai suosituksen. Osoita, että heidän mielipiteensä on sinulle tärkeä.

Kiitä arvostelusta:

Kun saat positiivisia arvosteluja, kiitä asiakkaitasi niistä. Tämä osoittaa kiitollisuutesi ja antaa positiivisen kuvan asiakaspalvelustasi.

Käsittele negatiiviset arvostelut ammattimaisesti:

Negatiiviset arvostelut voivat olla haastavia, mutta ne tarjoavat myös mahdollisuuden oppia ja kasvaa. Näin voit käsitellä negatiiviset arvostelut ammattimaisesti:

Vastaa nopeasti:

Reagoi negatiiviseen arvosteluun mahdollisimman pian. Asiakkaat arvostavat, kun ongelmiin suhtaudutaan vakavasti ja niihin pyritään reagoimaan.

Yksityisesti tai julkisesti:

Voit valita vastata negatiiviseen arvosteluun julkisesti ja tarjota ratkaisun tai pyytää asiakasta ottamaan yhteyttä yksityisesti. Tärkeintä on säilyttää ammattimainen sävy.

Korjaa virheet:

Jos negatiivinen arvostelu perustuu johonkin todelliseen virheeseen tai ongelmaan, ota opiksesi siitä ja näytä, miten olet parantanut toimintaasi.

Näytä arvostelut ylpeästi:

Kun saavutat positiivisia arvosteluja ja suosituksia, hyödynnä niitä sosiaalisessa mediassa: Jaa positiiviset arvostelut sosiaalisessa mediassa ja kiitä samalla asiakkaita julkisesti.

Kun hoidat arvostelut ammattimaisesti ja näytät niitä ylpeästi, houkuttelet uusia asiakkaita ja kasvatat toimintaasi

Vinkkejä asiakaspalveluun kevytyrittäjänä

Kuuntele asiakasta

Kuuntele tarkkaan asiakkaan toiveita ja tarpeita. Osoita kiinnostusta heidän toiveisiinsa ja pyri tarjoamaan juuri sellaista palvelua kuin he haluavat.

Ole luotettava ja ajoissa

Ajoissa oleminen ja sovittujen aikataulujen noudattaminen luo luottamusta asiakkaisiin. Tämä voi johtaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja suositusten saamiseen.

Ratkaise ongelmat ammattimaisesti

Jos ilmenee ongelmia tai valituksia, ratkaise ne ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Asiakkaat arvostavat, kun heidän huolenaiheensa otetaan vakavasti.

Pidä yhteyttä asiakkaisiin

Pidä yhteyttä asiakkaisiisi säännöllisesti. Kysy heiltä palautetta ja kerro mahdollisista tarjouksista tai erikoistarjouksista.

Kevytyrittäjyys siivoojana voi tarjota sinulle vapautta, hallintaa ja mahdollisuuden kasvattaa omaa liiketoimintaasi. Se on myös loistava tapa rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja menestyä siivousalalla. Me FLOY:lla haluamme auttaa sinua menestymään kevytyrittäjänä!

Avaa tili jo tänään ja olet askeleen edempänä siivous kevytyrittäjyyttä!

Tilin luominen on ilmaista, eikä tilinluominen sitouta mihinkään

HAE