Toimiala

Telineasentajat

Telineasentajat – FLOY kevytrittäjyys sopii loistavasti telinealan ammattilaiselle.

Oletko aloitteleva telineasentaja, tai jo urallasi pitkälle ehtinyt rakennusalan ammattilainen? FLOY kevytyrittäjyys mahdollistaa keskittymisen työn tekoon ja helppoon laskuttamiseen, ilman yrittäjyyden paperitöitä.

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti telineasentajille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli telineiden asentamiseen.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi
  • Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Telinealan ammattilaiset

Telinealan ammattilaisena tiedät, että telineiden asennus, purku ja kunnossapito ovat keskeisiä tehtäviä monissa rakennusprojekteissa. Mutta mitä jos voisit ottaa urasi uudelle tasolle ja samalla nauttia joustavuudesta, jonka kevytyrittäjyys tarjoaa? Tässä blogitekstissä tutustumme siihen, miksi telinealan ammattilainen kevytyrittäjänä voi olla houkutteleva ja menestyksekäs vaihtoehto.

 

Joustavuus on yksi kevytyrittäjyyden suurista eduista telinealan ammattilaiselle. Toimiessasi kevytyrittäjänä sinulla on täysi valta määrittää omat työajat ja valita projektit, joihin osallistut. Voit joustavasti sovittaa työsi muihin elämäntilanteisiisi, olipa kyseessä sitten perhe-elämä, opiskelu tai muut kiinnostuksenkohteet. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin työsuhteisiin, vaan voit valita juuri ne projektit, jotka sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi.

 

Kevytyrittäjyyden myötä sinulla on myös mahdollisuus laajentaa ammatillista verkostoasi ja luoda arvokkaita kontakteja alalla. Voit tehdä yhteistyötä eri rakennusyritysten kanssa ja saada kattavan näkemyksen telinealan tarpeista ja vaatimuksista. Tämä avaa mahdollisuuksia uusiin työprojekteihin ja auttaa sinua rakentamaan vahvan maineen alalla.

Teitpä työtäsi vakituisesti tai keikkaluontoisemmin, FLOY laskutuspalvelulla laskutat aina helposti ja vaivattomasti. Me turvaamme sinut kattavalla vastuu- ja tapaturmavakuutuksella. Mahdollisista työmatkoista voit hakea matkakorvaukset. Eikö kuulostakin hyvältä?

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE