+ 0 milj.€
Kauttamme laskutettu
+ 0
Lähetettyjä laskuja

Mikä Floy on?

Kuulutko niihin rohkeisiin, jotka haluavat toteuttaa omia unelmiaan? FLOY on kevytyrittäjyyspalvelu, joka avaa sinulle ovet vapauteen ja mahdollisuuksiin. Meidän tarinamme alkoi vuonna 2016, ja olemme sitoutuneet tekemään kevytyrittäjyydestä helppoa ja saavutettavaa kaikille. Ja parasta? Voit liittyä joukkoomme ilmaiseksi koska tahansa, joten se on helpompaa kuin koskaan!

Miksi nimi FLOY? Alun perin piti olla Freelancelaskutus Oy, mutta luovuutemme voitti, kun Patentti- ja Rekisterihallitus muutti suunnitelmat. Me emme taipuneet vastoinkäymisiin, vaan päätimme käyttää alkuperäisen nimen sanojen ensimmäisiä kirjaimia ja syntyi FLOY – nimi, joka huokuu voimaa ja dynaamisuutta!

FLOYn ydinarvot hehkuvat vastuullisuutta ja laadukasta asiakaspalvelua. Me olemme täällä sinua varten, ja meidän tehtävämme on huolehtia sinusta. Emme kilpaile hinnalla, vaan luomme turvallisen ympäristön, jossa voit kukoistaa kevytyrittäjänä. Olemme aina tavoitettavissasi ja vastaamme nopeasti kaikkiin tarpeisiisi. Tiedät, että voit luottaa meihin jokaisessa askeleessa!

Lähde mukaan FLOYn tarinaan ja anna unelmillesi siivet. Aloita kevytyrittäjyys kanssamme tänään – se on vain muutaman klikkauksen päässä!

FLOY kevytyrittäjyyspalvelun logo

Kolme steppiä kevytyrittäjyyteen

Miten aloitan kevytyrittäjänä?

Floy:n kautta sinusta tulee kevytyrittäjä muutamassa minuutissa.

01

Rekisteröidy

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Saat käyttäjätunnukset laskutuspalveluun ja pääset laskuttamaan.

02

Luo lasku

Tee työ ja lähetä lasku asiakkaallesi. Et tarvitse toiminimeä etkä y-tunnusta ja voit unohtaa kirjanpidon tilinpäätöksineen.

03

Saa palkkaa

FLOY laskutuspalvelu huolehtii kaikista lainmukaisista ilmoitus- ja maksuvelvoitteista ja tilittää laskun nettomaksun tilillesi. FLOY:n kanssa toimiessa sinulla on aina vakuutukset kunnossa.

Kokeile kevytyrittäjyyttä helposti ja vaivattomasti!

Oletko jonkin alan opiskelija tai ammattilainen?

Katso Floy:n teemasivuja eri aloille ”toimialat”-kohdan alta. Löydät sieltä mm. sisällöntuottajille, kauneudenhoitajille, suunnittelejoille, teolliselle kunnossapidolle ja graafiselle suunnittelulle teemasivuja.

Kokeile kevytyrittäjyyttä helposti ja vaivattomasti!

Kevytyrittäjyys vs toiminimiyrittäjyys

Ominaisuudet
Kevytyrittäjyys
Toiminimiyrittäjyys
Perustamiskustannukset
0€
60€ / 110€
Vaatii Y-tunnuksen
Vaatii tilinpäätöksen
Onko kuluja, jos ei ole toimintaa?
Vaatii kirjanpidon
Laskutuspalvelu hoitaa
Soveltuu paremmin:
Palveluiden myyntiin
Tuotteiden että palveluiden myyntiin
Soveltuu myös luvanvaraisiin toimialoihin
ALV-ilmoitukset
Laskutuspalvelu hoitaa
Kuukausittain
Voiko tappiota syntyä?
Tappioita ei voi syntyä
Aikaisempien vuosien tappioita voi vähentää verotuksessa
Lopettaminen on helppoa
vaatii ilmoituksia ja on hankalaa

Laske, paljon tienaisit

Näet Floy:n viitteellisellä palkkalaskurilla suuntaa antavan tuloksen mahdollisista tienesteistäsi.

Nettopalkkaasi vaikuttavat veroprosenttisi lisäksi FLOY palvelumaksut, sairausvakuutusmaksu. Huomioi myös YEL maksusi.

 

Palkkalaskuri

Sinulle jää käteen kulujen jälkeen:

769,70
FLOY kevytyrittäjyys päihittää paperityöt, teet vain työsi ja me hoidamme loput!

TYÖNANTAJA - MAKSA TEHTY TYÖ LASKULLA

Aina ei ole tarvetta työsuhteeseen, varsinkaan kun on kyse kertaluontoisista työsuorituksista. Kun työlle on tarjolla osaava tekijä, voi olla fiksua käyttää laskun maksamiseen laskutuspalvelua. Toimeksiantajana tehtäväksesi jää vain laskun maksaminen sovitusta työstä. Siinä kaikki. 

Työn suorittaja hoitaa sopimuksen mukaisen työsuorituksen ja laskuttaa FLOY laskutuspalvelun kautta. FLOY hoitaa kaikki paperityöt; vakuutuksen työntekijälle (myös vastuuvakuutuksen), verot, SAVA-maksut, sekä maksaa palkkion työstä.

Kevytyrittäjyys tekee työn teettämisestä joustavampaa. Kenenkään aikaa ja energiaa ei kulu tarpeettomaan byrokratian pyörittämiseen. Työ tulee tehdyksi, verot maksetuksi. Me FLOY:lla huolehdimme siitä, että kaikki on sujuvaa ja lainmukaista.

Meillä on joukoissamme kasvava joukko omien alojensa ammattilaisia. Minkä alan kevytyrittäjää tarvitset?

FLOY kevytyrittäjyys päihittää paperityöt, teet vain työsi ja me hoidamme loput!

HAE