Seurojen suosima laskutuspalvelu

Tervetuloa Floyn kumppaniksi!

Kumppani! Säästä hallinointi- ja palkanmaksukuluissa. Jokaisesta teidän laskuttamasta sponsorieuroja takaisin seuralle!

Floy-laskuttajaa
+ 0
Lähetettyjä laskuja
+ 0

Urheiluseurat & yhdistykset

Meidän kevytyrittäjyyspalvelu tarjoaa urheiluseuroille ja yhdistyksille tehokkaan tavan palkata osaavaa työvoimaa ilman perinteisen työsuhteen mukanaan tuomaa hallinnollista taakkaa. Huolehdimme kevytyrittäjien vakuutuksista ja tarjoamme heille parhaat mahdollisuudet tehdä työtään sujuvasti ja tehokkaasti.

Teille suuri hyöty kumppanuudesta on, Floy helpottaa merkittävästi teidän taloushallinnon prosesseja ja vähentää niihin liittyviä kustannuksia. Seurojen ei tarvitse enää huolehtia palkanlaskennasta, vakuutuksista tai muista lakisääteisistä velvoitteista. Floy hoitaa nämä asiat laskuttajien puolesta, ja seura maksaa ainoastaan tehdystä työstä laskun mukaan – ilman ylimääräistä byrokratiaa.

Kumppanuuden hyödyt

Floyn kumppanuus tarjoaa seuroille ja yhdistyksille monia etuja:

  • 1 % cashback jokaisesta laskutuksesta: Jokaisesta kevytyrittäjän tekemästä laskutuksesta seura saa 1 % lisätuloina.
  • 1 % alennus palvelumaksuista jäsenillenne: Seuranne jäsenet saavat alennusta Floyn palvelumaksuista, kun he rekisteröityvät käyttäen seuranne omaa kampanjakoodia.
  • Joustava työllistämisen malli: Floyn palvelu mahdollistaa helpon ja joustavan tavan työllistää kevytyrittäjiä, mikä vähentää hallinnollista taakkaa ja tuo lisää joustavuutta toimintaan.

Floy varmistaa, että laskuttajat saavat tarvitsemansa vakuutukset ja muut lakisääteiset velvoitteet hoidetaan heidän puolestaan, jolloin seura voi keskittyä ydintoimintaansa.

Kevytyrittäjyys - matala kynnys aloittaa tienaaminen

Suomessa on noin 300 000 yritystä, joista noin 93% on pienyrityksiä. Oma yritys tuo tekemiseen vapautta, mutta myös vastuuta. 

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on vaihtoehto toiminimelle. Myös kevytyrittäjä on yrittäjä, mutta verotuksellisesti hän on palkansaaja. Kevytyrittäjyys ei sovellu ihan kaikille toimialoille. Keskeisin etu kevytyrittäjyydessä on riskittömyys ja se on esimerkiksi turvallinen tapa kokeilla yrittäjämäistä toimintaa ennen varsinaisen yrityksen perustamista. Alla olevassa taulukossa on vertailtu toiminimen ja kevytyrittäjyyden keskeisiä eroja.
Suosituin

Laske, paljon seura säästää

Näet Floy:n viitteellisellä palkkalaskurilla suuntaa antavan tuloksen mahdollisista tienesteistäsi.

Nettopalkkaasi vaikuttavat veroprosenttisi lisäksi FLOY palvelumaksut, sairausvakuutusmaksu. Huomioi myös YEL maksusi.

Sinulle jää käteen kulujen jälkeen:

769,70

Liity kumppaniksi!

  1. Rekisteröikää seuranne Floyn kumppaniksi.
  2. Jakakaa jäsenillenne seuranne oma kampanjakoodi, jonka avulla he voivat hyödyntää alennuksen ja samalla tukea seuraa.
  3. Jokaisesta heidän tekemästään laskutuksesta seura saa 1 % lisätuloja.

Onni Ahonen

Urheiluseurat & yhdistykset

HAE