Toimiala

Sisällöntuottajat

Sisällöntuottajat – FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii loistavasti bloggaajille, vloggaajille ja somevaikuttajille.

 

Rakastatko kirjoittaa, kuvata ja tehdä videoita, sekä tuottaa erilaisia somesisältöjä? Ehkä kirjoitat muun työn ohessa lifestyle-blogia, tai elätät itsesi kokonaan kaupallisilla yhteistöillä? FLOY kevytyrittäjyys on juuri sinua varten. Kevytyrittäjänä pääset keskittymään täysin luovaan työhösi ja merkityksellisiin yhteistyökuvioihin, ilman että sinun tarvitsee stressata oman yrityksen paperitöistä.

 

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi. Mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia. FLOY kevytyrittäjyys sopii erinomaisesti keikka- ja projektiluontoiseen laskuttamiseen. Jätä byrokratia, kuten kirjanpito ja veroasiat meidän huoleksemme!

 

FLOY kevytyrittäjäksi

 

Kevytyrittäjänä voit matalalla kynnyksellä testata bisnesideaasi, sillä se on riskittömämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi toiminimi.

 

Liity kasvavaan kevytyrittäjien joukkoon ja täytä yhteystietosi rekisteröityäksesi. Eikä aikaakaan, kun pääset luomaan ensimmäisen laskun!

Avaa floy-tili

Aloita kevytyrittäjyys ilman kuluja 

Avaa FLOY-tili maksutta ja voita 100€

Kesäkuun kunniaksi arvomme 6-26.6 välillä joka maanantai 100e arvosta FLOY-bonusta kaikkien edellisellä viikolla palveluun liittyneiden kesken.
100e tilitetään FLOY-lompakkoon ja sitä voi käyttää palvelumaksuihin.

HAE