Toimiala

Sisällöntuottajat

Kevytyrittäjyys sisällöntuottajille: Miksi valita tällainen työmuoto?

Kevytyrittäjyys on houkutteleva vaihtoehto sisällöntuottajille useista syistä:

1. Työn vapaus ja joustavuus

Kevytyrittäjänä sinulla on mahdollisuus säädellä työaikoja ja projektien määrää oman elämäntilanteesi mukaan. Voit luoda ja julkaista sisältöä juuri silloin, kun olet inspiroitunut.

2. Oman työn hallinta

Kevytyrittäjänä olet oman työsi pomo. Sinulla on täysi päätäntävalta siitä, mitä sisältöä tuotat ja mihin suuntaan kehität omaa sisällöntuotantoasi.

3. Asiakassuhteiden ylläpito

Kevytyrittäjänä voit rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja luoda oman seuraajakuntasi. Tyytyväiset lukijat ja seuraajat ovat uskollisia ja tuovat jatkuvasti uutta näkyvyyttä.

 

4. Byrokratia helppous

Kevytyrittäjänä voit keskittyä luovaan työhösi, kun hallinnolliset ja byrokraattiset tehtävät jäävät palveluntarjoajan hoidettaviksi. Voit aloittaa toiminnan helposti ja keskittyä sisällön luomiseen.

Kuinka Hankkia Asiakkaita Vuokratuoliyrittäjänä?​

Miten hankkia projekteja ja seuraajia kevytyrittäjänä sisällöntuottajana?

Luo ammattimainen profiili

Kun rekisteröidyt kevytyrittäjäksi, luo houkutteleva ja ammattimainen profiili sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin tai LinkedIniin. Kerro tarkasti, millaisia sisältöpalveluita tarjoat, millaisia kokemuksia sinulla on ja mitkä ovat vahvuutesi sisällöntuotannossa.

Some-läsnäolo

Oman some-profiilin luominen on ensisijaisen tärkeää, koska se toimii paikkana, jossa voit esitellä yksityiskohtaisesti palveluitasi ja viestiä ammattimaisuudestasi. Tässä joitakin vinkkejä some-profiilin luomiseen:

Selkeä portfolio

 Esittele kuvia ja esimerkkejä aiemmista projekteistasi, näytä luovuutesi ja osaamisesi.

Yhteystiedot

Varmista, että yhteystietosi ovat helposti löydettävissä. Asiakkaiden on voitava ottaa sinuun yhteyttä helposti.

Palvelukuvaus:

Kerro tarkasti, millaisia sisältöpalveluita tarjoat, minkälaista sisältöä tuotat ja mitä erityisosaamisesi kattaa.

Sosiaalisen median alustoilla voit luoda laajan verkoston ja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita sekä pitää yllä asiakassuhteita. Valitse oikea alusta, joka vastaa kohdeyleisösi tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Säännöllinen päivitys

Pysy aktiivisena some-profiilissasi päivittämällä sitä säännöllisesti. Jaa esimerkiksi otteita luomastasi sisällöstä, tee sneak peek -julkaisuja tulevista projekteista ja pidä seuraajasi kiinnostuneina.

Monipuolinen sisältö

Älä rajoitu pelkästään omien projektiesi esittelyyn. Jaa hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat seuraajiasi omassa luovan työn prosessissaan. Monipuolinen sisältö kiinnostaa yleisöäsi.

Vuorovaikutus seuraajien kanssa

Ole aktiivinen ja vastaa kommentteihin ja viesteihin ajallaan. Luo vuorovaikutteinen yhteisö seuraajiesi kanssa, sillä se vahvistaa suhdetta ja lisää sitoutuneisuutta.

Kampanjat ja kilpailut

Ajoittain voit järjestää kilpailuja, tarjota erikoistarjouksia tai kannustimia seuraajillesi. Tämä auttaa kasvattamaan seuraajamäärää ja houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Analysoi ja optimoi

Käytä some-analytiikkaa nähdäksesi, mikä sisältö toimii parhaiten ja milloin seuraajasi ovat aktiivisimpia. Näiden tietojen avulla voit parantaa sisältöstrategiaasi ja kasvattaa seuraajamäärää.

Suositukset ja arvostelut ovat tehokas tapa rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Ne antavat todistusvoimaa siitä, että olet luotettava ja laadukas sisällöntuottaja.

Tässä joitakin vinkkejä niiden hyödyntämiseen:

Tyytyväisiltä asiakkailta palautteen pyytäminen

Kun olet luonut onnistuneen sisältöprojektin, rohkaise asiakkaitasi jättämään arvostelu tai suositus. Voit tehdä tämän esimerkiksi sähköpostitse tai tekstiviestillä, tarjoten pienen kannustimen kiitokseksi.

Selkeät ohjeet

Ohjeista asiakkaitasi siitä, miten he voivat jättää arvostelun tai suosituksen. Osoita, että heidän mielipiteensä on sinulle tärkeä.

Kiitä arvostelusta:

Kun saat positiivisia arvosteluja, kiitä asiakkaitasi niistä. Tämä osoittaa kiitollisuutesi ja antaa positiivisen kuvan asiakaspalvelustasi.

Käsittele negatiiviset arvostelut ammattimaisesti:

Kun kohtaat negatiivisia arvosteluja, vastaa niihin ammattimaisesti ja ratkaise ongelmat asiakaslähtöisesti.

Kun hoidat arvostelut ammattimaisesti ja näytät ne ylpeästi, voit houkutella uusia asiakkaita ja kasvattaa toimintaasi.

Vinkkejä asiakaspalveluun kevytyrittäjänä sisällöntuottajana

Kuuntele asiakasta

Kuuntele tarkkaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Osoita kiinnostusta heidän ideoitaan kohtaan ja pyri tarjoamaan sisältöä, joka vastaa näitä tarpeita.

Ole luotettava ja ajoissa

Noudata sovittuja aikatauluja ja deadlinesi. Ajoissa oleminen ja projektien toimittaminen sovitusti luo luottamusta asiakkaisiin.

Ratkaise ongelmat ammattimaisesti

Jos ilmenee ongelmia tai valituksia, ratkaise ne ammattimaisesti ja asiakaslähtöisesti. Asiakkaat arvostavat, kun heidän huolenaiheensa otetaan vakavasti.

Pidä yhteyttä asiakkaisiin

Pidä säännöllisesti yhteyttä asiakkaisiisi. Kysy heiltä palautetta ja kerro mahdollisista tarjouksista tai erikoistarjouksista.

Kevytyrittäjyys sisällöntuottajana tarjoaa mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi ja rakentaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Toivotamme sinulle menestystä kevytyrittäjänä sisällöntuottajana!

Avaa tili jo tänään!

Sisällöntuottajat – FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii loistavasti bloggaajille, vloggaajille ja somevaikuttajille.

Rakastatko kirjoittaa, kuvata ja tehdä videoita, sekä tuottaa erilaisia somesisältöjä? Ehkä kirjoitat muun työn ohessa lifestyle-blogia, tai elätät itsesi kokonaan kaupallisilla yhteistöillä? FLOY kevytyrittäjyys on juuri sinua varten. Kevytyrittäjänä pääset keskittymään täysin luovaan työhösi ja merkityksellisiin yhteistyökuvioihin, ilman että sinun tarvitsee stressata oman yrityksen paperitöistä.

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi. Mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia. FLOY kevytyrittäjyys sopii erinomaisesti keikka- ja projektiluontoiseen laskuttamiseen. Jätä byrokratia, kuten kirjanpito ja veroasiat meidän huoleksemme!

FLOY kevytyrittäjäksi

Kevytyrittäjänä voit matalalla kynnyksellä testata bisnesideaasi, sillä se on riskittömämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi toiminimi.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE