Toimiala

Sisällöntuottajat

Sisällöntuottajat – FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii loistavasti bloggaajille, vloggaajille ja somevaikuttajille.

Rakastatko kirjoittaa, kuvata ja tehdä videoita, sekä tuottaa erilaisia somesisältöjä? Ehkä kirjoitat muun työn ohessa lifestyle-blogia, tai elätät itsesi kokonaan kaupallisilla yhteistöillä? FLOY kevytyrittäjyys on juuri sinua varten. Kevytyrittäjänä pääset keskittymään täysin luovaan työhösi ja merkityksellisiin yhteistyökuvioihin, ilman että sinun tarvitsee stressata oman yrityksen paperitöistä.img-7

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi. Mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia. FLOY kevytyrittäjyys sopii erinomaisesti keikka- ja projektiluontoiseen laskuttamiseen. Jätä byrokratia, kuten kirjanpito ja veroasiat meidän huoleksemme!

Tienaa lisätienestejä FLOY kevytyrittäjänä – hyödynnä sisällöntuottajan taitojasi!

Hei kaikki sisällöntuottajat ja luovat mielikuvitukset! Tiesitkö, että voit tienata lisätuloja FLOY kevytyrittäjänä?

Oletko intohimoinen sisällöntuottaja, joka nauttii luovasta kirjoittamisesta, videoiden editoinnista tai sosiaalisen median hallinnasta? Tässä on sinulle uusi mahdollisuus ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä rakastat!

FLOY tarjoaa sinulle helpon ja joustavan tavan harjoittaa liiketoimintaa ilman omaa yritystä. Voit laskuttaa asiakkaitasi vaivattomasti ja keskittyä sisällöntuotannon pariin. Ei enää huolta laskutuksesta tai kirjanpidosta – FLOY hoitaa ne puolestasi!

Tämä on loistava tilaisuus laajentaa asiakaskuntaasi ja nostaa sisällöntuottajan urasi uudelle tasolle. Voit tarjota palveluitasi yrityksille, brändeille tai yksityishenkilöille – vain mielikuvitus on rajana!

Hyödynnä omia vahvuuksiasi ja osaamistasi luodaksesi palkitsevia sisältöjä. Tarjoa blogikirjoituksia, somepostauksia, YouTube-videoita tai vaikka verkkokursseja – valinta on sinun!

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti valokuvaajille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli sisällön tuottamiseen.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE