Toimiala

Sisällöntuottajat

Sisällöntuottajat – FLOY kevytyrittäjän laskutuspalvelu sopii loistavasti bloggaajille, vloggaajille ja somevaikuttajille.

 

Rakastatko kirjoittaa, kuvata ja tehdä videoita, sekä tuottaa erilaisia somesisältöjä? Ehkä kirjoitat muun työn ohessa lifestyle-blogia, tai elätät itsesi kokonaan kaupallisilla yhteistöillä? FLOY kevytyrittäjyys on juuri sinua varten. Kevytyrittäjänä pääset keskittymään täysin luovaan työhösi ja merkityksellisiin yhteistyökuvioihin, ilman että sinun tarvitsee stressata oman yrityksen paperitöistä.

 

Kevytyrittäjänä sinulla on vapaus päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi. Mahdollisista työmatkoista saat haettua matkakorvauksia. FLOY kevytyrittäjyys sopii erinomaisesti keikka- ja projektiluontoiseen laskuttamiseen. Jätä byrokratia, kuten kirjanpito ja veroasiat meidän huoleksemme!

 

FLOY kevytyrittäjäksi

 

Kevytyrittäjänä voit matalalla kynnyksellä testata bisnesideaasi, sillä se on riskittömämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi toiminimi.

 

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE