Toimiala

Suunnittelijat

Suunnittelijat – FLOY kevytyrittäjänä laskutat erilaiset suunnitteluprojektit näppärästi.

Suunnittelitpa työksesi IT-ratkaisuja, elementtejä, mekaniikkaa tai muita kokonaisuuksia, on FLOY kevytyrittäjyys sinulle loistava ratkaisu. Pääset keskittymään täysin suunnittelutyöhön ja jättämään yrityksen pyörittämiseen liittyvät paperihommat meidän huoleksemme!

Suunnittelijan työ voi sisältää yhtä lailla pienempiä projekteja kuin laajoja kokonaisuuksia pitkine toimeksiantoineen. Kevytyrittäjyys on joustava tapa työllistää itsesi ja laskuttaa tekemästäsi työstä helposti. Samalla nautit kevytyrittäjän vapaudesta – saat päättää asiakkaasi, hinnoittelusi, työpaikkasi ja työaikasi.

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti suunnittelijoille.Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli suunnitteluun.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi

Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyyden hyödyt:

Suunnittelualalla kevytyrittäjänä toimiminen tarjoaa monia mahdollisuuksia menestyä ja toteuttaa luovuutta. Suunnittelijoiden menestyksen avaimet kevytyrittäjyydessä sisältävät seuraavia näkökohtia:

  1. Vahva osaaminen ja erikoistuminen: Kehitä omaa osaamistasi ja erikoistu tiettyyn suunnittelun alueeseen, kuten graafiseen suunnitteluun, web-suunnitteluun, sisustussuunnitteluun tai vaatesuunnitteluun. Panosta jatkuvaan oppimiseen ja seuraa alan kehitystä.
  2. Luovuus ja innovatiivisuus: Tuota ainutlaatuisia ja mielikuvituksellisia suunnitteluratkaisuja. Ole rohkea kokeilemaan uusia ideoita ja löydä oman tyylisi. Asiakkaat arvostavat uniikkeja ja omaperäisiä suunnittelutöitä.
  3. Asiakaslähtöisyys: Ymmärrä asiakkaiden tarpeet ja pyri tuottamaan suunnitteluratkaisuja, jotka vastaavat näitä tarpeita. Kuuntele tarkasti asiakkaiden toiveita ja pyri ylittämään heidän odotuksensa.
  4. Laadukas portfolio: Luo houkutteleva ja monipuolinen portfolio, joka esittelee parhaita suunnittelutöitäsi. Päivitä ja räätälöi portfolioa vastaamaan kunkin potentiaalisen asiakkaan tarpeita ja toiveita.
  5. Markkinointi ja brändin rakentaminen: Panosta markkinointiin ja brändin rakentamiseen. Luo vahva ja tunnistettava brändi, joka erottuu kilpailijoista. Hyödynnä sosiaalista mediaa, verkkosivuja, blogia ja muita markkinointikanavia tavoittaaksesi uusia asiakkaita.

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE