Valokuvaajat

Valokuvaaja- Työllistä itsesi FLOY kevytyrittäjänä!

FLOY kevytyrittäjyys sopivat erinomaisesti valokuvaajille. Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian, jotta sinä saat keskittyä olennaiseen-eli valokuvaukseen.

  • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
  • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Saat rahat palkkana tilillesi
  • Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Valokuvaajat voivat menestyä kevytyrittäjinä hyödyntämällä seuraavia avaimia menestykseen:

 

  1. Tekninen osaaminen ja luovuus: Panosta valokuvausteknisiin taitoihin ja kehitä luovuuttasi. Opiskele valokuvausta ja hanki tarvittavaa kokemusta eri kuvaustyyleistä ja -tekniikoista. Tarjoa asiakkaillesi korkealaatuisia ja uniikkeja kuvia.
  2. Vahva portfolio: Luo näyttävä portfolio, joka esittelee parhaita töitäsi. Hyvä portfolio auttaa sinua erottumaan kilpailijoista ja vakuuttamaan potentiaaliset asiakkaat osaamisestasi. Pidä huolta siitä, että portfolio on ajan tasalla ja esittelee erilaisia kuvaustyylejä ja -aiheita.
  3. Verkostoituminen ja markkinointi: Rakenna kontakteja asiakkaisiin, muihin valokuvaajiin ja alan ammattilaisiin. Osallistu alan tapahtumiin, liity valokuvausyhteisöihin ja hyödynnä sosiaalisen median kanavia markkinoidaksesi itseäsi. Tee yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja hyödynnä suosittelujen voimaa.
  4. Asiakaspalvelu ja kommunikointi: Tarjoa hyvää asiakaspalvelua ja pidä aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin. Kuuntele heidän tarpeitaan ja toiveitaan, selitä kuvausprosessi selkeästi ja ole avoin viestinnässä. Tarjoa myös jälkikäsittelyä ja toimita lopputuotteet sovitussa aikataulussa.
  5. Jatkuva oppiminen ja kehittyminen: Valokuvausala kehittyy jatkuvasti, joten pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä, tekniikoista ja ohjelmistoista. Osallistu koulutuksiin, työpajoihin ja konferensseihin, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi ja pysymään kilpailukykyisenä.

Valokuvaaminen kevytyrittäjänä

Vaikka perinteiset valokuva-albumit alkavat olla harvinaisuuksia, haluavat ihmiset yhä edelleen palata tärkeisiin hetkiin kuvien ja videoiden muodossa. Lähes jokaiselta löytyy kamera taskustaan, mutta ammattimaisia valokuvaajia arvostetaan edelleen paljon, ja harvoja tärkeitä juhlia järjestetään ilman heitä.

Valokuvaaminen kevytyrittäjänä sopii loistavasti, talletitpa tärkeitä hetkiä sitten osa- tai täysipäiväisenä. Valokuvaaminen on luovaa työtä, ja kevytyrittäjänä voit keskittyä täysin siihen huolehtimatta esimerkiksi kirjanpidosta tai muista paperitöistä.

Muistathan, että myös kevytyrittäjä voi henkilökohtaisessa veroilmoituksessaan vähentää esimerkiksi työvälineistä aiheutuneita hankintakuluja. Lue tarkemmat tiedot osoitteesta vero.fi (https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/tulonhankkimismenot/ty%C3%B6kalut/)

Yhä useammin ihmiset etsivät itselleen sopivia valokuvaajia sosiaalisen median kautta. Siitä syystä valokuvaajan kannattaa panostaa esimerkiksi Instagram ja/tai TikTok-tiliin, joka toimii portfoliona. Muista lisätä yhteystietosi selvästi näkyville, sillä useat asiakkaat haluavat edelleen ottaa yhteyttä perinteisesti soittamalla tai sähköpostitse!

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

HAE