Hanki lisätuloja kevytyrittäjänä

Tienaa lisätuloja kevytyrittäjänä!

Oletko ajatellut hankkivasi lisätienestejä? Haluaisitko lisätuloja? Onko sinulla osaamista, mitä voisit tarjota toimeksiantajille?

  img-8

Sen sijaan, että selailisit vain työpaikkailmoituksia, pysähdy hetkeksi miettimään muutamaa kysymystä.

 • Millainen työ vetäisi sinua puoleensa?
 • Missä olet hyvä? Kirjoittamisessa, suunnittelussa, siivoamisessa, kielissä, ohjelmoinnissa, rakentamisessa, valokuvaamisessa, kokkaamisessa…?
 • Olisiko sinulla osaamista, jota voisit myydä ja ansaita lisätienestejä?

Kun olet kirkastanut ajatuksesi ja tiedät mitä palvelua alat tarjota toimeksiantajille, täytyy miettiä mistä alat niitä potentiaalisia asiakkaita hankkimaan.

 

Löytyykö lähipiiristäsi ihmisiä, joilla olisi tarvetta tarjoamillesi palveluille? Miten tavoitat asiakkaasi? Voisitko markkinoida itseäsi sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi asuinpaikkasi Facebook-ryhmissä tai Instagram-tililläsi? Pohdi yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksiä, jotka voisivat olla kiinnostuneita maksamaan tarjoamastasi työstä. Minkä konkreettisen hyödyn tarjoat asiakkaillesi?

Hinnoittelu kannattaa miettiä 😉 Kevytyrittäjänä voit myydä osaamistasi periaatteessa millä hinnalla tahansa, mutta kannattaa miettiä minkä hintaista oma aikasi on sinulle. Älä hinnoittele itseäsi liian kalliiksi, mutta älä myöskään tee työtä liian halvalla. Jos sinulla ei ole mitään käsitystä mitä voisit työstäsi pyytää, voit olla FLOYn asiakaspalveluun yhteydessä ja neuvomme sinua hinnoittelussa.

Eri toimialoista voit käytä lukemassa meidän sivuiltamme: Kevytyrittäjyys 

eri toimialoille I FLOY-kevytyrittäjyys

img-9

Opiskelijat

Kevytyrittäjyys on loistava tapa tienata ekstraa opintojen ohella. Muuta osaamisesi rahaksi helposti ja joustavasti!

FLOY kevytyrittäjänä voit tehdä töitä milloin haluat, haluamasi hintaan ja päätät kelle töitä tarjoat.

Edellytys on, että pystyt tarjoamaan ihmisille tai yrityksille jonkinlaista palvelua, josta he ovat valmiita sinulle maksamaan. Kun olet hoitanut hommat sovitusti, kirjaudut verkossa FLOYn verkkosivuille ja lähetät asiakkaallesi laskun.

 

 Opiskelijan muistilista:

 • Kevytyrittäjyys sopii hyvin opintojen kaveriksi, sillä voit itse määritellä työajat ja -määrän.
 • Voit itsellesi mieluisalla tavalla kerryttää osaamista ja työkokemusta samalla kun saat työstäsi palkan
 • Sinun tulee itse huolehtia, ettet ylitä tulorajaasi tai että muistat ilmoittaa siitä Kelalle: Jos vuosituloraja ylittyy, KELA perii maksettuja opintotukia takaisin. FLOYn palvelussa näet helposti laskuttamasi määrän, ja pysyt kärryillä tienatuista euroista!

 

Käy lukemassa lisää opiskelijana kevytyrittämisestä meidän nettisivuiltamme: www.floy.fi/opiskelijat

Mitä on kevytyrittäjyys?img-10

Kevytyrittäjä on henkilö, joka tekee töitä omiin nimiinsä ja laskuttaa tekemästään työstä laskutuspalvelun kautta ilman omaa yritystä. Kevytyrittäjä ei siis tarvitse y-tunnusta tai toiminimeä.

Kevytyrittäjä ei ole työsuhteessa, vaan muodostaa asiakkaisiinsa toimeksiantosuhteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kevytyrittäjä neuvottelee itse palkkionsa toimeksiantajiensa kanssa. Kevytyrittäjät kokevat mahtavana vapautena sen, että pääsevät itse valitsemaan asiakkaansa, työtehtävänsä, työaikansa ja -tapansa.

Helpon tästä yrittäjyyden muodosta tekee se, että paperityöt jäävät laskutuspalvelun huoleksi. Kevytyrittäjän ei esimerkiksi tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai laatia tilinpäätöstä. Riittää kun hän laskuttaa tekemistään töistä.

Saat palkan tilillesi, kun toimeksiantaja on maksanut laskun. Palkassa on automaattisesti vähennetty ansiotulovero ja laskutuspalvelun palvelumaksu. FLOY:ssa palvelumaksu on 4% arvonlisäverottomasta laskutussummasta.

Aloita heti

FLOY kevytyrittäjänä se on helppoa ja joustavaa. Liittyminen palveluun on aina ilmaista, emmekä veloita palvelumaksuja ennen kuin aloitat laskuttamisen.

Moni tekee sivutöitä saadakseen hieman lisätuloja, mutta toisille sivutoiminen yrittäjyys on myös keino saada jalka oven väliin, oman tulevaisuuden alaa ajatellen.

 

Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet töitä, milloin ja mihin hintaan. FLOY hoitaa laskutukseen liittyvän byrokratian.

 • Et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta.
 • Päätä itse, kenelle työsi teet, milloin ja mihin hintaan.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen
 • Saat rahat palkkana tilillesi
 • Aloittaminen on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua palveluun- voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

 

FLOY kevytyrittäjä palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat vain silloin, kun laskutat tekemästäsi työstä. Mahtavaa, eikö? Käy lukemassa lisää meidän palvelustamme: Kevytyrittäjyys – mitä se on? I FLOY.fi -kevytyrittäjyys

 

Aloita FLOY kevytyrittäjänä

 Kokeile kevytyrittäjyyttä matalalla kynnyksellä. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi, ja pian pääset laskuttamaan luovasta työstäsi helposti!

 

 

HAE